Serviciul de Cooperare (SCAC) [fr]

Serviciul de Cooperare (SCac) este un serviciu al Ambasadei responsabil de actiunile de cooperare în domeniul guvernantei (administratiei publice, cooperarii juridice, dezvoltarii teritoriale, coeziunii sociale, drepturilor copilului). El coordoneaza de asemenea dispozitivul francez de cooperare în România (IFR; Liceul francez din Bucuresti; lectoratele de limba franceza din Bucuresti - ASE, UniBuc, Unipolitehnica - Cluj, iasi, Sibiu si Timisoara; asistentii tehnice).

Si parteneriatul dintre Ambasada Frantei si cele 4 Aliante franceze conventionate (Brasov, Constanta, Pitesti, Ploiesti) este gestionat de catre Serviciul de cooperare (coordonare asigurata de Atasatul de cooperare educativa).

Adresa :
Incepând cu 1 august 2012, Serviciul de Cooperare al Ambasadei frantei are sediul în cadrul Institutului Francez din Bucuresti (adresse: Bd. Dacia nr. 77, sector 2, Bucarest).

Daca doriti sa contactati SCoop, puteti scrie un e-mail la adresa : scac.bucarest-amba@diplomatie.gouv.fr sau sa sunati la nr. de telefon (004) 0374 125 200.

Echipa Serviciului de cooperare (SCoop):

- Consilier de cooperare şi de acţiune culturală /Directorul Institutului Francez din Bucureşti : Dl. Christophe GIGAUDAUT

- Ataşat de cooperare tehnică : Dl. Stéphane Césari
- Ataşat regional de cooperare pentru drepturile copilului (Bulgaria, Moldova, România): Dna Charlotte BROISSAND

- Responsabil misiune de cooperare descentralizată : Dna Giulia Perini
- Asistentă : Dra Andreea PALCU

- Tehnician : Dl Ion NEAGU

Dernière modification : 18/10/2016

Haut de page